chakrahuset

Regressionsrejse

HVAD ER EN REGRESSIONSREJSE

En regressionsrejse er en rejse tilbage til et tidligere liv. Et liv, hvor du måske har haft en dårlig oplevelse, som i dag måske stadig giver dig en uhensigtsmæssig adfærd eller et trauma – uden at du helt kan forstå, hvorfor du har denne udfordring.

En rejse tilbage i tid kan ofte opløse den ”gamle” overbevisning/mønster/adfærd. For det at møde sig selv, se det lidt ude fra gør ofte det, at problematikken opløses eller gør tingene lettere i hverdagen.

En regressionsrejse kan hjælpe dig til et friere liv, da du på sjælsplan får fjernes uhensigtsmæssige overbevisninger. På sjælsplan er du her på jorden for at lære og udvikle dig!

HVORDAN FOREGÅR DET

Vi starter med en samtale. Vi taler lidt om din intention for rejsen (som du har tænkt over hjemmefra). Herefter foregår rejsen liggende på en briks i trygge rammer. Du får et tæppe over dig, og bringes ned i en meditativ tilstand.

I denne tilstand skal du så blot fortælle, hvad du oplever/føler/ser. Du får selvfølgelig hjælp, bliver guidet og passet på under hele rejsen.

Under rejsen kan du til hver en tid blot åbne dine øjne, og du er tilbage i dette liv.

HVOR LÆNGE VARER EN REJSE

Du skal regne med, at en ”rejse” tager et sted mellem 2 og 3 timer.

GODE RÅD

Under rejsen

Du kan under rejsen komme igennem hele følelsesregistret. Du kan grine, græde, smile føle vrede, men alt er som det skal være – og din ”rejseguide” passer på dig sammen med din skytsguide.

Du skal så vidt muligt blot slappe af, møde det som kommer og være åbent i sindet.

Efter rejsen

Efter rejsen tages snak om oplevelsen – også ift. din intention med rejsen.

Book din tid nu